søndag 31. januar 2010

Didleline-maleri til min niese



Jeg har malt Didleline til min niese som snart skal flytte inn på sitt eget rom.De skal flytte inn i nytt hus nå til uken, og da har tante ordnet med en liten presang. Tenker også å lage to andre, men jeg får se om jeg får tid. Mye å gjøre om dagen.

søndag 24. januar 2010

6-måneders mariussett


Jeg strikket et mariussett til min niese, som nå er 9 måneder. Settet er i str.6-9 måneder og er brukt i disse vintermåneder.Fargekombinasjonen kommer av at jeg strikket genseren før jeg visste kjønnet på barnet. Jeg har strikket genseren uten hals, men heller med knepping. Det gjør det både lettere for mor og barn.

Genser til mor


Denne genseren strikket jeg til min mor for ett år siden. En genser hun er veldig glad i, og bruker flittig.

Babyteppe dilla




Mange venner og venninner skal ha smått. Derfor har jeg laget noen babytepper.

lørdag 2. januar 2010

Fotodilla



Jeg elsker å ta bilder. Kameraet er en god venn. Spesielt elsker jeg å ta bilder av vår hund Reggi. Reggi en renraset Border Collie på 4 år, og elsker livet. Pinne, lek og agility er livet. Da er livet topp. Mira er en engelsk cocker spaniel, og tilhører mine foreldre. En fantastisk tuppe på 7 år. Dette er rakkeren selv, og hun er til å spise opp.

Genser til julegave



Jeg bega meg i høst ut på en strikkejakke. Det var litt over mitt nivå, men jeg er særdeles fornøyd med genseren. Genseren fikk min farmor, og hun ble og er kjempefornøyd. Det er utrolig gøy å lage noe som faller så godt i smak.

fredag 1. januar 2010

Julegave



For en stund siden lagde jeg et sett i ull, som min kusines datter fikk til jul. Settet er laget i litt uordinære farger. Settet består av bukse, genser og lue.