tirsdag 19. juni 2012

Kjole


Jeg hadde lyst til å lage en kjole til Madelen. Desverre er den litt stor foreløpig, men en gang vil den passe. Det er sikkert og visst. Mønsteret er fra "Barnetøj du selv kan sy". Str. 1 år. Stoff fra Stoff og Stil og Stof2000. 

En liten gutt har kommet til verden....


En venninne av meg har fått en gutt, så da må jo han få en liten gave. Jeg har laget denne buksen, etter samme mønster som jeg har vist før. Luen er laget etter str. barn, og brettet opp.  Str. 3-6 mnd. Stoffet er kjøpt på Stoff og Stil.

Smekketid


Madelen fikk for en stund siden en del smekker som jeg hadde laget. De forrige lagde jeg i et billig stoff. Det resulterte i at de ikke holdt så lenge. Disse er laget i ett stoff med bedre kvalitet. Stoffet er kjøpt på stof2000 og Stoff og Stil. 

Brødkurv



Da jeg lagde gardinene på kjøkkenet fikk jeg litt stoff til overs. Rester må man bruke, så dermed lagde jeg denne brødkurven. Mønsteret er som før.:)

Snabeldyret Elfi

 Møt Snabeldyret Elfi. Jeg har en venninne som har fått en gutt, og da er det på sin plass med en liten gave. Herman Olai får dette snabeldyret. Jeg har brukt oppskrift fra dropsdesign.no, og bomullsgarn fra Europris. Er han ikke herlig??

fredag 1. juni 2012

Laffen-giraffen

Oppskriften




Jeg har forelsket meg i en sjiraff! Den heter Laffen, og har nå blitt min datters nye yndling. Link til oppskriften er over.
Denne er veldig enkel å lage, men litt knot er det når man skal ordne med smådelene. Har brukt restegarn, perfekt måte å få brukt det opp!! Garnet er fra sparkjøp.



Jeg laget Laffen uten man, da jeg ikke syntes manen ble så fin :)